torstai 7. tammikuuta 2016

Rumia kuvia


Ulkona -30, kyllä kissat tietää missä nyt kannattaa olla, ikkunan sisäpuolella patterin päällä. Välillä tahtovat ovenraosta kurkkaamaan ja äkkiä takaisin sisälle.


Tytär innostui kuvaamaan uudella kamerallani. Kun näytti tämän minulle, niin sanoi vaan että kyllä äiti on nätti kun äiti nukkuu =) Sisareni väitti, että olen paljon nätimpi hereillä olessani, näinköhän =)


Tytär tuli ja nappasi sitten uuden kuvan, salamalla ja läheltä. Ai nätimpikö muka ?
En kyllä tunnistanut itseäni tästä, en voi olla noin ruma nykyään. Tytär meinas, että pitäisköhän katsoa peiliin vähän useammin. No, kävin katsomassa ja siellä oli paljon , paljon kauniimpi ja nuorempi nainen. Kumpikohan valehtelee, peili vai kamera ? Tuleekohan sitä katsottua peilikuvaansa jotenkin toisin ? Ainakaan tämmöisiä rumia kuvia ei monikaan kehtaa julkistaa vaan etsii aina ne kauneimmat. No, minulla ei ole mitään menetettävää, meitä on vaan naurattanut nämä kuvat.

Kevään mittaan pitäis käydä uudessa passikuvassa. Taidampa sitten sipaista varulta vähän meikkiä naamaan ja väriä silmiin. Meikillä saa onneksi korjattua ulkonäköään huomattavasti.

37 kommenttia:

  1. :D Samantapaisia mietteitä täälläkin on, kun tuli uutenavuotena oltua kameran edessä, yleensä olen sen takana :)
    En todellakaan julkaise niitä. Onneksi ei tarvi katella koko ajan peiliin.
    Mut en nyt sanois sun kuvia rumiksi ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun tarpeeksi läheltä ottaa kuvan salamavalolla, saa naaman näyttämään yliturvonneelta pullataikinalta.=D Pitäisköhän minunkin olla ueammin kameran edessä, että oppisin tunnistamaan omat kuvani =)

      Poista
  2. Samantapaisia kuvia täältäkin tulee:D Niinpä pysyn poissa kuvista enkä kauheasti katsele peiliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöisten kuvien jälkeen viimeistään iskee kamerakammo =D

      Poista
  3. Ymmärrän omat fiilikset, mutta mielestäni näytät kyllä ihanalta, sydämellinen, nauravainen Sude <3 Ihana tuo nukkuva kuvakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä myönnä olevani noin ruma, kamerassa jotain vikaa =) Peilissä oli paljon nätimpi, luotan siihen enemmän =)

      Poista
  4. Meill on sitt samanlaiset peilit: mä oon peilistä katsottuna (omilla silmillä) paljon nuorempi ja pirteempi ku mitä valokuvissa. Eli kamerat valehtelee. Ne sitäpaitsi näyttää löytävän aina valokuviin ne pölyt ja roskat mitä huushollissani on vaikk en mä niitä näe.
    Mutta näillä eväillä mennään, ollaan sellaisia ku ollaan ja kunhan omasta mielestämme ollaan nuorekkaita niin hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitäköhän tulee sanonta: "Kauneus on katsojan silmissä" =D Minä ainakin näen itseni peilistä paljon nuorempana ja nätimpänä =D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. No näistä kuvista ei kyllä uskoisi, että olen "vasta" 63v. Enkä myönnä olevani luonnossa noin ruma =D

      Poista
  6. Tuohon kauniiseen hymyyn vastaisin varmasti! Meilläkään Mörkö ei mene nyt ulos. Viime yönä se kovasti moukuili, mutta kun avasin oven, se pysytteli metrin päässä ovesta ja ainoastaan haisteli sisääntulevaa ilmaa äärimmäisen epäluuloisesti.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opin jo nuorena, että hymy on paras ase ja kyllä minä olen sitä käyttänytkin.Näyttää tehoavan vieläkin, varsinkin kun näkyy tuo minun uusi muita pienempi ja valkoisempi nastahammas =D Eihän tämmöiselle naamalle kukaan kehtaa olla äkäinen =D
      Meilläkin kissat mouruaa ulos. Käyvät katsomassa ovenraosta olisko siellä kylmä ja samantien sitten takaovelle katsomaan, olisko siellä lämpimämpää. Lopulta kuitenkin hiekkalaatikko sisällä vie voiton. Kukapa sitä ulkovessaan pakkasella jos sisävessakin on käytössä =)

      Poista
  7. Sinähän olet ihan suloisuuden ruumiillistuma. Tosi kaunis tuo hymykuva sinusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niin kamala taikinanaama, etten itsekkään ensin tunnistanut =D Teeppä pieni koe, laita peili lattialle ja katso siitä kasvojasi läheltä. Aivan kamalaa, siitä ymmärtää mitä tarkoittaa maan vetovoima =DDDD

      Poista
  8. Tutut fiilikset. Mulla on nyt muutaman kerran käynyt niin, että olen nähnyt jonkun mummelin peilissä ja sitten vasta tajunnut et se oon minä! Ei oo vanhaksi tulemista. Toisaalta ikä on armollinen: ei haittaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen tehtiin varmaan parempia peilejä ja kuvia, kun niissä näkyi paljon kauniimpia kuvia =)

      Poista
  9. Samat fiilikset, katson peiliin ja siella on kaunokainen, valokuvissa vaan ihan joku muu. Olen jopa ottanut itsestani peiliselfie kuvia, mutta niissakin on joku muu. Outoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamera valehtelee, senhän nyt kaikki tietää =DDDD

      Poista
  10. Olet iloisen ja sympaattisen näköinen. Tosin en olisi tunnistanut sinua kuvasta, luulinkin ensin, että se on siskosi :) Ihminen on aina jäävi arvioimaan omia kuviaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 3 vuotta vanhempi siskoni voisi käydä tyttärestäni ulkonäkönsä perusteella =)Niin se elämä kohtelee eritavoilla ihmisiä. Vaan eihän se ulkoinen kauneus enää tällä iällä niin väliä, tärkeempi se sisäinen kauneus ja sitä yritän kehittää vieläkin.

      Poista
  11. Ne passikuvat vasta ankean totuuden kertoo. Mä kävin viime viikolla kuvassa. Sitten leikkasin (kuvankäsittelyohjelmalla) kuvan halki naaman keskeltä ja laitoin kaksi vasenta ja kaks oikeaa puolikasta yhdeksi naamaksi... Johan tuli vieraita persoonia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan hölmöä että passikuvassa pitää olla niin vakavan näköinen, jos ihminen muuten on aina hymyileväinen. Kyllä mun 10 vuotta vanha passikuva on silti paremman näköinen kuin minä itse nykyään =)

      Poista
  12. Tätini oli kerran kysäissyt, että onko jumalan kuva ihmisessä turmeltunut, kun häntä ei ollut tunnistettu samaksi henkilöksi kuin passikuvassa. Ilmeisesti vuosia oli ehtinyt vieriä kuvan ottamisesta.
    Sinun kohdallasi ei näytä kuva turmeltuneen. Iloisen näköinen rouvahan siinä poseeraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan VANHArouva =D Mistä noita ryppyjä ja mustia silmänympäryksiä nyt yhtäkkiä on ilmestynyt, ei niitä aikaisemmin ollut =)

      Poista
  13. Pikkusisko kävi pitkästä aikaa kylässä ja ostatutti mulla valokynän. Kuunaan en ole moista käyttänyt, joten sudin puoli namaa "valoisaksi". Vanha herra kysyi: "Mitä helekutin viiruja sulla on naamassas?". JOten päättelin kelpaavani ilman viiruja, pullataikinana. Onneks se pitää pullataikinasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on valokynä ja käytän sitä silloin kun viitsin meikata, eli tosi harvoin. Kyllähän sillä saa nuo syvimmät juonteet ja mustat silmänaluset aika hyvin häivytettyä =)

      Poista
  14. Miullakin peilistä katsoo, nuori ja kaunis nainen, ja passikuvassa on sellanen vanha väsyny muija, siis valokuvat valehtelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kumma miten nuo uudenaikaiset kamerat valehtelee. Aikaisemmin tuli paljon nätimpiä kuvia =)

      Poista
  15. Yhdyn tuohon Kosotädin kommentiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan minäkin kaivaa sen vuosikymmenien takaisen kamerani takaisin käyttöön. Sillä tuli paljon nätimpiä kuvia, eikä tämmöisen vanhan akan kuvia =)

      Poista
  16. Taidat nähdä pahaa unta, kun on suupielet noin alaspäin... Mutta tuo aamukuva on minusta hyvä eli et ole ollenkaan ruma, höpöhöpö sellainen puhe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siskoni sanoi, että näet varmaan painajaisia jostain miehestä =D Luultavasti, sillä olen kartellut miehiä jo niin pitkään =D

      Poista
  17. Kaunis olet. Kivan väriset silmät, sopusuhtaiset piirteet ja nuoren näköinen. Sekin kannattaa muistaa, että peilihän ei näytä sellaisena kuin muut ihmiset näkevät ja miltä kuva näyttää. Siksi itsestä kuvat voi olla erilaisia kuin peilissä : )
    Kattelin pojan hääkuvia kauhuissani ja huokasin helpotuksesta aina kun meikäläistä ei näkynyt kuvassa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipähän kuvittele itsestään liikoja kun näkee tämmöisiä kuvia =) Viisainta vain edelleenkin vältellä kameroita. Silmätkin on jo niin haalistuneet, ei enää mikään nappisilmä =)

      Poista
  18. Hymyhuulet suukon saavat... Siinäpä päivän biisi!
    Naurava ilme on aina kaunis. Ei auta vaikka olis miten nätti jos on naama rutussa ja suu väärinpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minulla on kuvissa suu molemmin päin ja nätti ei ole kumpikaan =D

      Poista
  19. Mä tulin tänne taas pitkästä aikaa lukemaan ajatuksella jokaisen tekstin, ja tässä postauksessa repesin. Juku että sä oot veikeä tyyppi, liekö täällä blogimaailmassa ketään toista, joka niin antaumuksella nauraa itselleen, ja tekee siitä niin hauskaa, että ruudun toisella puolellakin tukehdutaan pullaan. Paitsi että tuo unikuva on kyllä käsittämättömän sympaattinen. :) :)

    VastaaPoista