perjantai 26. elokuuta 2016

Hassu taksimatka


Eipä täällä sen ihmeempiä ole tapahtunut. Koiria syntyi sitten koko pentue ja kaikille on hyvä koti löytynyt.

Tytär täytti viikolla neljännesvuosisadan ja tuli muisteltua kaikkia hassuja sattumuksia. Kerrompa teillekin hassuimmasta päästä olevan taksimatkani.

Oltiin työkaverin kanssa lomalla Tunisiassa. Päätettiin sitten lähteä taksilla muutaman kilometrin päähän käymään. Taksi kuitenkin sammui noin kilometri ennen määränpäätä. Vanha äkäinen taksi-ukko komensi meidät tytöt työntämään autoansa loppumatkan. No, mehän tytöt työnnettiin, naurettiin ja hikoiltiin. Perillä se yllätys vasta odottikin. Ukko oli antanut taksamittarin raksuttaa koko ajan ja vaati meitä maksamaan koko summan. Siinä vaiheessa nauratti jo niin paljon, että ihan mukisematta maksettiin. =D Vaan eipä ole toista kertaa tarvinnut maksaa auton työntämisestä.
Onkos teillä muilla hassuja lomamuistoja ?

28 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei ollut kallis tuo työntäminen!! Taksimatkoista hauskin minulla. Asuin Budapestissa Gellert kukkulan reunalla. Tuli talvi ja lunta. Kuten tiedetään näissä maissa ei lumia juurikaan luoda pois. Kotiin oli tarkoitus taksilla mennä, mutta lumeenhan se taksi jäi kiinni ja tielle poikittain. Kuski pyöritti käsiään ja päätään ja selitti vuolaasti. Ei pääse mihinkään, joten kävele loppumatka. Niin sitten kävelin nilkkoja myöten lumessa kahlaten pikkukengillä pari sataa metriä kotiin. Lada jäi hankeen tielle poikittain ja kuljettaja luisteli hakemaan apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etelämpänä ei taideta nastarenkaita tuntea =) Itse olin Istanbulissa kun siellä satoi lunta kahtena päivänä peräkkäin. Melkosta sohlaamista näytti liikenne olevan, kun pelkällä lakaisukoneella putsasivat teitä.

      Poista
  2. Ai kamalaa mikä taxi-ukkeli!
    Minä muistan ikuisesti meidän perheen (olin teini-ikäinen) päiväreissun Roomaan. Siellä piti käydä katsomassa kaikki nähtävyydet, Colosseum, Espanjalaiset portaat ja tietenkin myös Vatikaani. Olin valinnut uudet kengät jalkaan...vikatikki. Kengät hiersivät jalkoihin aivan kamalia rakkoja. Olen kaikissa retkikuvissa niin kärsivän näköinen, että oikein kävi naurattamaan kun kuvat näin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä minäkin olen kovemman kautta oppinut, että reissuun ei oteta kuin vanhoja hyväksi havaittuja kenkiä =)

      Poista
    2. Minäkin kokemuksesta viisantuneena "sisäänajan" uudet kengät eli kaytän niitä kotona sisätiloissa muutaman päivän. :)

      Poista
  3. Aivan ihanat ja hauskat koirat ja hauska tarinakin. :D Tosin en kyllä ole varma olisinko itse tuossa tilaneessa enää jaksanut ottaa asiaa huumorilla.:D Tuli mieleen kun intereilillä Italaissa vuonna 1981 ystäväni kanssa menimme pokkana Pisan yliopiston ruokalaan ja kerroimme olevammme yliopiston ulkolaisia opskelijoita. Mitään sen enempää meiltä ei kysytty .. maksoimme liiroilla (noin 10 pennin arvosta Suomen rahassa) ja saimme syödä vatsamme täyteen spagettia ja jauhelihakastiketta plus viinäkin sai juoda niin paljon kuin haluaa, ;D Vinkin saimme junassa tapaamaltamme Pisasta kotoisn olevalta ´nuorelta mieheltä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisas teko Pisassa =)Mitäs suotta liikaa maksamaan jos halvallakin saa =)

      Poista
    2. Juu ja nuoria kun oltiin niin reissussa oltiin tosi pienellä budjetilla.

      Poista
  4. No olipa kerrassaan taksimatka! Ihania söpöjä koiria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissussa aina sattuu ja tapahtuu. Hauska muisto jäi tuostakin matkasta.

      Poista
  5. Koirat on todella ihania ja väri on mahtava. Hyvä, että teitä nauratti, kun saitte maksaa omasta työstänne : D
    Mulla tuli vain mieleen, kun Bogotassa oli oikein hyvää ruokaa, mutta kerran amerikkalaisnainen veti lasagnen välistä muovilevyn. Me adoptioäidit jatkoimme nauraen syömistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempihan se on nauraa kuin itkeä =)
      Meillä oli ravintolassa kerran valmiina tulleita kaalikääryleitä lounaalla. Eräs asiakas löysi käytetyn laastarin sieltä sisältä. Ei maistunut minullekkaan kaalikääryleet pitkään aikaan sen jälkeen =)

      Poista
    2. Huh. Nyt tämä mielikuva tulee minullekin, jos ostan niitä.

      Poista
    3. Huh. Nyt tämä mielikuva tulee minullekin, jos ostan niitä.

      Poista
  6. Hauska taksimatka teillä ollut :).
    Todella upeita nuo koirat!

    Arpaonni suosi sinua ja voitit Nalleherran :). Laitatko minulle sähköpostia: omppu333@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, saan pipoono uuden koristeen. En päässyt vastaamaan aikaisemmin, koska sähköt ovat olleet pois eilis päivän.

      Poista
  7. Hauska muisto matkasta. Tuohon on pitänyt olla jo huumoria. Ihana koiraporukka taas valmistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Halvallahan me saatiin pitkään naurattanut matkamuisto =) Rahan perään kun ei kannat itkeä, mutta hauskoja muistoja kyllä kannattaa kerätä =)

      Poista
  8. Hassun ihana tarina. Täälläkin naurettiin. Söpö koira porukka =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ei ota asioita liian vakavasti, niin hauskuus löytyy tämmöisistäkin tilanteista =)

      Poista
  9. Hih ihan paras tarina, aikamoinen epeli tuo taxikuski. :) Kivaa uutta viikkoa Sude ja onnea tyttärelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan siinä voinut kunnon riidankin kehitellä, mutta parempi oli vaan ottaa vitsin kannalta ja nauraa =)

      Poista
  10. Iloinen koirapentue! Ja hymyilemään sai muistosi minutkin. Ehkä mieleenjäävin hauskoista matkamuistoista oli, kun Kyproksella kävelimme iltahämärissä rantapolkua pitkin keskustaan syömään. Vastaan näyttti tulevan tuttu koira, mutta mukanaan sillä oli kaksikertaa itsensä kokoinen eläin. Niiden hahmot piirtyivät merta vasten. Kun ne tulivat lähemmäksi toisen eläimen hahmo vain suureni suurenemistaan. Minä ja M suojauduimme penkin ja roskiksen taakse, blogimies ja J olivat rohkeampia. Kun ne vihdoin saavuttivat meidät, kyseessä oli koiran paras kaveri aasi. Olivat ilmeisesti lähteneet hotellin naapuritalosta omille teilleeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa, sen parivaljakon minäkin olisin halunnut tavata. Minulla on Kyprokselta vähän toisenlainen muisto ;) Oltiin silloin 12 v poikani kanssa lomalla ja pojalla oli siihen aikaan muodikas olkapäille ulottuvat hiukset. Eräänä iltana kadulla takaamme tuli kaksi paikallista nuorta miestä ja pyytelivät kovasti "tyttöjä" mukaansa diskoon. Heti seuraavan aamuna marsittiin parturiin, eikä pojallani sen koommin ole ollut pitkää tukkaa =D

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos, mukava oli tehdä välillä muutakin kuin apinoita.

      Poista
  12. Suloisia koiria, olet hurjan taitava luomaan hahmoja virkaten. Niissä on aina "sitä jotakin", mikä tekee niistä erityisen valloittavia. Mainio taksimatka ja saitte maksulla ikimuistoisen kokemuksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä se aika paljon miettimistä ja purkamista vaatii, ennenkuin uusi hahmo on valmis =) Nykyään yritänkin kirjoittaa tärkeimmät kohdat muistii, mutta niistä muistiinpanoista ei kukaan muu kyllä mitään selvää saa.
      Hauskoista muistoista kannattaa vähän maksaakin ;)

      Poista