perjantai 25. syyskuuta 2009

Hello Kitty tossut

..........tai ainakin näitten on tarkoitus näyttää Hello Kittyiltä. Kun omasta päästä tekee malleja, ei aina ole varmaa, näkeekö toiset samalla lailla kuin itse. Itse tossun malli on sama kuin noissa aikaisemmissa leijonatossuissa. Taidan vaihtaa tossun mallia, koska tuntuu , että näissä on kantapää aika matala.


Tuolla maailman blogeilla seikkaillessani aloin vain ihmettelemään, onko muualla joulu aikaisemmin kuin meillä. Sieltä löytyy jo aika paljon joulumalleja. Vai olenkohan minä taas myöhässä aloituksen kanssa. Yleensä joulun alla tulee niin mahdoton kiire, kun kaikki lahjat on keskeneräisiä .Tuntuu vaan niin hassulta ruveta miettimään joululahjoja, kun kesäkukat kukkii vielä ulkona ja Itä-Suomessa näkyvät myyvän vielä tuoreita mansikoitakin.

Loppuun se pakollinen kissakuva. Välillä meilläkin lepoa ja rauhaa.

8 kommenttia:

  1. Ihanat tossut! Näyttää ihan Kittyiltä! Tiedän minäkin muutaman Kitty fanin. Ihania kissakuvia, varsinkin verhoissa kissat on parhaimmillaan, miten eläväksi ne tekeekään verhon kuosin...
    Meiltä olis eilen tullut mahtava kissa verhokapassa kuva, jos olis ollut kamera valmiina...
    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä tekee kissat eläväksi koko verhon. Illalla laitoin kolme kertaa verhot takaisin ylös ja aamulla herätessä ne oli taas lattialla :)

    VastaaPoista
  3. Ihan Kittyiltä nuo näyttävät:) Suloisia kisuja!

    VastaaPoista
  4. Ihanat Hello Kitty-tossukat! Ovat aivan Kittyn näköiset.

    Olen itsekkin huomannut joidenkin(varsinkin espanjalaisten) blogeissa jo kovasti kaikkea jouluaiheista mallia olevan. Minusta on tosi aikaista aloitta jo nyt tuo jouluhysteria, kyllä sitä ehtii vielä hermoilla myöhemminkin joulun takia. ;)

    Söpöjä kisuja♥

    VastaaPoista
  5. Ihanat tossut ja kyllä nuo ihan Hello Kityiltä näyttävät :)

    VastaaPoista
  6. Kivat tossut nuo. Ihan Hello kittyltä ne näyttävät. Söpöjä nuo sinun kissat. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  7. Ihanat tossut! Ja ovat kyllä hello kittyn näköisetkin :)

    VastaaPoista
  8. Jätinkin tuonne aikaisempaan postaukseesi kommentin pitkästä aikaa. Tähän piti vielä laittaa, jotta aivan ihanat noi kitty-tossut. Melkein pitää kanssa koittaa, olisi aivan ihana joululahja pienelle kummitytölleni. Tosin rohkenen epäillä ettei omasta vedoksestani tule julkaisukelpoista :D

    Ja noi sinun oikeat kisut on aina vaan sulosia!:)

    VastaaPoista